مسئولین شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه روز شنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۱ با مسئولین مرکز توسعه فناوری های نوین معدنی دیاکو، دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه فناوری های نوین دیاکو، میرحسینی، مدیر مرکز دیاکو در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های آن، گفت: در حال حاضر ۱۸۰ نفر در این مجموعه فعالیت می کنند که این تعداد به ۴۰۰ نفر افزایش پیدا خواهد کرد. وی افزود: شرکتهای زیرمجموعه دیاکو در حوزههای مختلف معدن از جمله هوشمند سازی معادن فعالیت دارند.
لطفی، قائم مقام مرکز نیز با بیان این که مرکز توسعه فناوری های نوین دیاکو یک برنامه برای توسعه در قالب هلدینگ دارد،گفت: در واقع بر طبق این برنامه، این مرکز به مانند یک شتاب دهنده عمل خواهد نمود و ایده های حوزه معدن را در قالب مدل استارتاپی به شرکت های جدید تبدیل می کند.
سعید حسنپور، مدیر توسعه کسب و کار شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه با بیان اینکه این شرکت تا سقف ۳۰ میلیارد تومان از شرکتهای نوآور و دانشبنیان حمایت میکند، گفت:شیوههای مختلفی برای همکاری با شرکتهای دانشبنیان وجود دارد که نخستین مرحله آن، ارزیابی اولیه از این شرکتهاست؛ باید بررسی شود که یک شرکت دانشبنیان در چه سطحی فعالیت میکند و چه انتظاری برای پشتیبانی دارد.
وی افزود: میتوان در سهام شرکتهای دانشبنیان سهیم شد اما این موضوع که یک شرکت فناورانه در چه جایگاهی قصد رشد دارد نیز باید مشخص باشد. حسن پور تصریح کرد: شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه تاکنون با بیش از ۳۰ شرکت دانشبنیان مذاکره انجام داده و پس از ارزیابی اولیه، با ۵ شرکت قرارداد همکاری امضا کرده است؛ این قراردادها بهگونهای منعقد شده که قابلیت تبدیل به سهام، خرید سهام و انتقال تکنولوژی را خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه ارزیابی شرکتهای دانشبنیان توسط شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه به عنوان بازوی سرمایهگذاری ریسکپذیر فولاد مبارکه انجام میشود، گفت: در ادامه نیز ارزیابی تکمیلی، فنی و مالی توسط کارگزاری مورد تایید نیز به مرحله اجرا درمیآید. حسن پور عنوان داشت: فولاد مبارکه طی ۲ سال آینده از طریق شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه، به میزان هزار میلیارد تومان در اکوسیستم نوآوری سرمایهگذاری خواهد کرد.
دهقانی، مدیر سرمایه گذاری شرکت کسب و کار فولاد مبارکه نیز این شرکت را یک شرکت سی بی سی در صنعت فولاد دانست که در حوزه صنایع مربوط به فولاد اعم از محیط زیست معدن و صنایع هوشمند سازی فعالیت میکند و افزود: شرکت سرمایه گذاری زیر مجموعه فولاد مبارکه بوده و بر اساس اولویت های خود در این حوزه ها سرمایه گذاری و پس از شناسایی ظرفیت ها، ایده ها را بالفعل می کند.
دهقانی با اشاره به اینکه در مورد بعضی از موضوعات که در اکوسیستم وجود نداشته است بر طبق نیاز خود تعریف مسئله انجام دادیم، گفت: سعی می کنیم با شرکتهای که در حوزه معدن فعالیت می کنند تیم هایی تشکیل داده و علاوه بر سرمایه گذاری، برای آنها تسهیلگری نیز انجام دهیم.
وی ابراز امیدواری کرد: به یک مدل همکاری مناسب و موفق با مرکز توسعه فناوریهای نوین دیاکو دست یابیم.
در این جلسه همچنین مدیران عامل شرکتهای بیستون کویر،کمند افزار و رایان صنعت توضیحاتی در زمینه فعالیت شرکت های خود ارائه نمودند.
دیدگاه خود را بنویسید.